Cine sunt?

În urmă cu 2 ani am venit în Bucuresh, să îmi încep cariera, cum s-ar spune. Am plecat de pe plaiurile oltenești cu mai multe lucruri în minte și am ajuns să zic „Stai așa, că mergi prea repede!”. Nimic nou pentru o olteancă veritabilă care vrea totul aici și acum. Așa am ajuns să îmi inițiez călătoria în Comunicare și Relații Publice, iar acum îmi împart viața între facultate, evenimente și creație.

Nu-i un clișeu, dar scrisul în jurnal pentru mine a reprezentat începutul carierei mele de autor de conținut. Trepat, jurnalul a devenit orice foaie, orice notiță din telefon, orice document gol în Word sau orice caiet cu coperți elegante. Pasiunea pentru comunicare vine din interesul, pe care l-am acordat de-a lungul timpului, pentru relațiile cu oamenii, psiho-sociologiei și filosofiei.

Am ajuns în ultimii doi ani să câștig atât experiență, dar și oameni. Am trecut prin toate poveștile cu studenți implicați în organizații sau voluntari la evenimente și am ajuns la internship-uri în agenții.

Cristina aka alt milenial, deci știu Instagramul de când era bebeluș. Faptul că rețelele sociale ne oferă un spațiu de exprimare potrivit fiecărei personalități, m-a determinat să îmi creez propriul univers virtual. Pai stai așa, lucrez cu imaginea altor oameni, dar pe a mea nu o promovez? Așa am început să mă preocup de social media. Am creat eveneimente, m-am ocupat de administrarea reclamelor, all the SEO stuff, am coordonat feed-uri de Instagram și am scris cele mai funny copy-uri. I am my own boss, din acest punct de vedere.

În agenții îmi place să ocup un loc în echipa de creație, unde pot să fiu așa numitul content writer/ copywriter/ creative writer (u name it), adică scriu articole pentru bloguri, scriu povești pentru oameni sau brand-uri, le pun în diverse forme și iau parte la ședințele unde despicăm briefu-n 4.

Pentru că am vorbit de rețelele sociale, petrec tare mult timp cu ele și încerc să fiu tot timpul la curent cu noile tendințe în digital marketing. Îmi place să manageriez paginile de Facebook, Instagram, LinkedIn ale business-urilor sau personalităților și să mă asigur că conținutul este personalizat și respectă nișa brand-ului.

For real sunt o multitudine de chestii. În primul rând sunt artist. Dansez, fotografiez, mă las fotografiată, citesc, scriu și îmi iau inspirația din muzică. Iar dacă nu fac asta, sigur mănânc la vreun restaurant, am o seară nebună cu prietenii sau sunt la vreun eveniment unde cunosc persoane noi. Și absolut tot timpul mă gândesc cum pot să mai ajut și așa încep proiecte, checklist-uri și lipesc post it-uri.

Dacă vrei să mă cunoști mai bine, mă găsești pe Instagram sau Facebook.