homeless daddy

©Pinterest

holidate. Vorbind de acest film extra-ultra-boring, pe modelul celorlalte 100 de filme făcute în aceeași direcție, o să îmi permit să creez adversitate în rândul femeilor, care încă mai cred în friends with benefits, holidate, no strings attached și alte bullshituri americănești, pe care le-am integrat în stilul nostru de viață românesc cu „Ma iei Mărine? Te iau nebuno”.

Cum să crezi tu Ileana de la Văi că nu o să te îndrăgostești de Gicu de la Flutureni dacă vă alintați de două, trei ori și atât?! 

Suntem ființe sociale care dezvoltă sentimente de atașament și față de o muscă care stă o zi în aceeași încăpere cu noi și acest lucru nu o să se schimbe pentru că zice Mila Kunis, Emma Roberts sau altele. Dacă ar fi totul precum în filme sau cărți, ce mișto ar fi. Fiecare cu câte un Justin care să-i cânte pe plajă la răsărit și să o trateze doar cu trandafiri, fără vreo pălmuță din când în când. Însă tu, depinzi de vreo scândură din Pantelimon, dar e al tau, ce treabă avem noi.

Ideea e în felul urmator: fie că ești tu în rolul Milei sau el in rolul lui Justin Timberlake, unul dintre voi o sa iasă fericit și o să zică „Next, please”, iar celălalt o să-și plângă sfinții sau o să-și bea zilele. Totul culminând cu întrebarea „Cine mă?! Panarama aia?”. Șansele sunt mai mari să fii tu aia care plânge și el ăla care abia așteaptă să scape de tine, pentru că nu are starea necesară să investească efort în tine.

În fine, de aia suntem sexul slab. Sensibilitate, fragilitate, atașament…din astea. Chiar dacă vreți voi să păreți femei independente, uite că vă mai pică și vouă cu tronc câte unul….sau fiecare.

Știți ce aduce prostia asta de concept prieteni cu beneficii?! Multă nesiguranță. Pentru că ne culcăm cu zâmbetul pe buze și ne trezim vinovați că am făcut ceva rău. Ne comparăm cu toate amețitele, respectiv mafioții, care la rândul lor fac același lucru. Amuzant, nu? Dar toți suntem nesiguri.

Credeți că vă dă pe voi „minunatele”, pe una care e mai bună, mai deșteaptă mai înțepată. De fapt, suntem toate la fel. Mai mult sau mai puțin…unele ne-am descoperit și talentele. Ideea nu e că e alta mai frumoasă sau mai deșteaptă. Ideea e că lui nu i-a placut deșteptăciunea și frumusețea ta. Pentru că fie au fost prea mult pentru cât poate duce el, fie prea puțin, comparativ cu ce a trăit el în clasa a 4-a când s-a îndrăgostit prima oară. Pentru că ei beneficiază de două extreme la naștere: fie sunt incapabili să iubească o femeie care e mai puternică decât ei, fie sunt încă în relația pe care au avut-o la 14 ani când s-au îndrăgostit iremediabil și irecuperabil și te compară pe tine cu fetița aia care probabil nici nu știa exact ce vrea de la viață, acum e realizată si el e un pierdevara. Nesiguranța la băieți se naște dintr-un singur motiv și îl cunoaștem cu toții. wink-wink.

Asa că, sunați-vă prietenele, ardeți ganja și uitați naiba de toți terminații care nu dau doi bani pe voi pentru că au listă de așteptare, trec printr-un mini-breakup sau se cred masculi feroce cu 10 femei. Îndr-adevăr sunt niște pârliți, cărora la un moment dat li se ia, vor doi sau trei plozi și atunci: prima găsită, prima servită.

Ideea nu e că trebuie să stați singure până vine feciorul pe cal alb, ca nici așa nu e bine. U gotta go out there, dar nu mai etichetați ceva ce nu există. Nu mai fiți voi prietene cu beneficii. Uitați că el există. Dacă ești bună, vine el, dacă e nașpet, trimiteți-l la mama lui, care sunt sigură că nu îl voia așa leșinat după ce-i al vostru. wink-wink.

Some day you will find him and he will make you feel worthy of love, respect and trust.

Cu drag,

io