Tory Lanez pe fundal: QUARANTINE, QUARANTINE, QUARANTINE.

cred cu tărie că, Fontana Di Trevi avea nevoie de o pauză, că tigrii din Thailanda aveau nevoie de mai puține sedative și mai puține poze, cred că Los Angeles-ul avea nevoie de mai puțin trafic și că Maldivele a zis „TRĂI-ȚI-AR SCROLLU` MAI DĂ-MI ȘI MIE PACE!”. noi aveam nevoie de o pauză de la stres, de la nervi, de la emoții trântite în oameni. Parcă mi-l și imaginez pe Jesus implorând lumea „da`, mai aprindeți și tu un ștouleț și relaxează-te!”.

BOOM! Pe cer nu mai zboară avioane. Dintr-o dată suntem toți în case. e liniște. auzim păsările cum ciripesc și parcă trăim în filme SF în care străzile nu mai sunt pline de oameni, nici de mașini care îmi zguduie casa trecând prin gropile de pe bulevard, oamenii nu mai înjură și nu mai claxonează. tot ce îmi doream mai mult…mall-urile sunt închise. oamenii nu mai aleargă după mărunțișuri. stăm în casă cu părinții, cu frații, cu nepoții și râdem. ne gândim că totul va fi bine, pentru că, ce să vezi, toată lumea stă, nu doar noi.

probabil ați auzit în fiecare zi asta, dar este timpul nostru. profitati de el să vă gândiți la ce faceți când ieșiți de aici, dar fără să vă isterizați. idei să avem, că timp să le așezăm pe foi găsim. ce poți să faci mai bine decât înainte? cred că asta ar trebui să fie întrebarea. e clar că nu va mai fi nimic la fel. companiile vor impune măsuri mai drastice, poate autoritățile nu o să se mai grăbească să judece, ci să ajute, poate tu te vei trezi și vei realiza cât NU ești de important, dacă nu te gândești și la ceilalți. zic. influencerii poate se trezesc și ei și nu mai exploatează consumul și realizează că au o putere mai mare. aceea de a-i ajuta pe oameni să rămână calmi, empatici.  

scriu pentru omul care a înțeles că lumea, nu o să fie la fel, dar nu se sperie. acceptă. poate ești omul care a înțeles că avem nevoie de mai multă compasiune, mai puțin stres și mai multă muncă în echipă. poate ești omul care a înțeles, în rândurile astea, că lumea avea nevoie de o pauză. sigur, ești omul care își dă seama că după ce se termină carantina, nu înseamnă că trebuie să revină la vechile obiceiuri. nu va trebui să rupi business classu` pentru că ai pierdut 5 vacanțe, nu ești ăla care își va pune fundul în mașină să facă același rahat ca până acum, nu ești ăla care va merge la serviciu cu aceleași obiective, nu ești ăla care va mai lua fake news-ul de bun. nu vreau să cred că vom fi la fel. vreau să cred că este un al 3-lea cel mai important WAKE UP CALL pe care l-am primit în ultimii 4 ani.

apreciază mai mult timpul pe care îl ai acum, ca să decizi ce vrei să faci mai departe. dedicăți timp ție și oamenilor care contează. is only a process and we fucking needed it.

cred că e aproape o lună de când vorbim prin imagini, mesaje vocale și apeluri video de două ore, dar știu cât de tare o să le strâng în brațe când o să le văd. yup. hashtag miss my squad.

Și totuși, dacă mâine vine războiul, hârtia igienică e primul lucru pe care îl cumpărăm? Vedeți? de aia era mai bine înainte. oamenii știau ce înseamnă provizii…